تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


    مواد لازم

    هویج  ۲۵۰ گرم خلالی خردشده وسرخ شده

    مرغ    ۵۰۰ گرم

    رب  ۱قاشق

    پیاز رنده شده ۱عدد متوسط

    زعفران به میزان لازم

    نمک-زردچوبه به میزان لازم

    آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری

    وبلاگ آشپزخانه کدبانو

     

    طرز تهیه:

      مرغ را با پیاز تفت داده و نمک و زردچوبه ورب را اضافه کرده و آب میریزیم و میگذاریم بپزد.

    هویج را هم در شعله ملایم بازعفران ویک  لیوان آب می گذاریم بپزد .

    وقتی مرغ پخت آبلیمو را اضافه می کنیم و بعد از ۱دقیقه  خاموش می کنیم .

    موقع سرو ابتدا مرغ ها را سرو کرده و سپس هویج را در اطراف آن قرار می دهیم.

    "نوش جان"

     

     


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : هویج ,لازم ,میزان لازم ,

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 2 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر